My craft: hoe het is begonnen

Voor degenen die mij niet kennen is leuk om wat meer te weten te komen over My craft en het gezicht daarachter. Deze keer vertel ik je hoe het voor mij begonnen is.

 

Ik heb altijd met veel plezier in verschillende uitdagende banen gewerkt. Met 2 kinderen en een man die veel reist voor werk werd het steeds lastiger om dit te combineren. Na een paar jaar in het buitenland te hebben gewoond was mijn aandacht vooral thuis nodig. Een baan en tegelijk thuis alles opvangen: ik wist niet hoe. Ik wist überhaupt even niet meer wat ik wilde.
Ik kreeg de mogelijkheid een atelier ruimte te huren en besloot deze plek te gebruiken om tijd voor mezelf te maken en uit te vinden wat ik wilde. Creatief ben ik altijd geweest, maar ik heb hier nooit veel mee gedaan.
Het was heerlijk om eindelijk te doen waar ik zo van hield, het gaf zoveel rust en helderheid! Al snel wist ik dat ik dit gevoel wilde delen en doorgeven!
Ik begon met vrijwilligerswerk bij het Babyhuis, elke maand verzorg ik daar een creatieve ochtend voor (aanstaande) moeders, inmiddels zelfs op twee locaties.
Er kwam steeds meer vraag naar mijn creatieve workshops, die ik met veel plezier invulde: My craft was geboren!


Het bedenken, uitwerken en voorbereiden van leuke workshops vind ik heel leuk om te doen. Waar ik echt energie van krijg is anderen een moment van ontspanning te geven, ze net dat duwtje in de rug geven waardoor ze iets moois voor zichzelf maken of een nieuwe hobby ontdekken.
In mijn nieuwe atelier ruimte hoop ik dit alles verder uit te kunnen bouwen. Ik ben nu bijna een jaar bezig en ik heb nog zo veel leuke ideeën... ik ben nog lang niet klaar!
Groetjes en een fijne dag!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.