Over My craft

Craft gaat over het maken van ‘dingen’. En waarom is het zo leuk om dingen te maken?  Alles wat je zelf maakt is uniek omdat je er een stukje van jezelf in stopt. De energie en het plezier die ontstaan als je iets maakt werkt rustgevend, het is soms bijna een vorm van meditatie. Door creatief bezig te zijn, ontstaat er een soort flow en stop je met denken en piekeren over allerlei andere zaken. Daarnaast geeft dingen maken veel voldoening en het stimuleert je doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Iedereen kan met zijn eigen, unieke invalshoek iets moois creëren. En dat maakt het zo leuk!

Hou jij ook van dingen maken? Kijk dan maar snel wat je allemaal kunt maken in onze leuke workshops!

foto van Marisa Muller

Het gezicht achter My craft

Hoi! Ik ben Marisa Muller, het gezicht achter My craft. 

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Dingen maken, bedenken wat je allemaal met materialen kunt doen, mooie dingen creëren; ik hou ervan. Nóg leuker vind ik het om andere mensen te inspireren, te motiveren en op weg te helpen in hun eigen creatieve flow. My craft is ontstaan doordat ik eindelijk ben gaan doen wat ik echt leuk vind. Dat was best een hele zoektocht, terwijl het antwoord eigenlijk ontzettend simpel was. Gewoon je hart volgen, dat klopt altijd!

Met My craft wil ik mijn passie en creativiteit graag doorgeven aan jou. Alle workshops die ik aanbied geef ik omdat ik het vooral zelf heel leuk vind om te doen of te maken. Een workshop moet een feestje zijn voor jou, plezier in het maken en gezelligheid zijn de belangrijkste elementen hierbij. Als jij een leuke tijd gehad hebt en iets gemaakt hebt waar je helemaal blij van wordt, dan is mijn workshop geslaagd. 

Ik hoop je snel te ontmoeten bij een van de workshops!

"Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!" 

- Mahatma Gandhi -