Workshops

Dingen maken waar je blij van wordt, dat is waar het bij de workshops van My craft om gaat! We maken er samen een feestje van waarbij plezier in het maken en gezelligheid voorop staan. Je hoeft dus geen ervaring te hebben, de workshops zijn geschikt voor iedereen!

Je bent altijd welkom in het gezellige atelier in 's-Gravendeel voor een workshop. Op de kalender kun je zien wanneer er workshops gepland zijn en je inschrijven. Het is ook mogelijk om een workshop met een eigen groep te volgen, dat kan in het atelier of op een eigen locatie. Leuk voor een vriendinnenavond, een  teamuitje of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje. Heb je zelf een leuk idee voor een workshop? vraag gerust naar de mogelijkheden, maatwerk is altijd mogelijk!

 

*corona-maatregelen* 

Uiteraard worden bij alle workshops de coronamaatregelen in acht genomen en houden we het voor iedereen veilig. Daarom zijn de workshops, zolang dit nodig is, in kleine groepjes om zo de anderhalve meter afstand van elkaar te kunnen houden. Ook worden voor en na een workshop alle materialen en oppervlakten gedesinfecteerd.